Annonse
Annonse

Verdinytt informerer

Kom for nyhetene – bli værende for fellesskapet!

Publisert: 24.10.2022 kl 23:41

Velkommen til vår nye nettavis! 15. november 2022 var vi glade for å endelig kunne lansere fullversjonen av Norges nyeste kristne avis, nettavisen Verdinytt.no. Vi håper du vil få stort utbytte av dine besøk her, og at du vil bli både opplyst, oppbygget og utfordret.

Du vil oppdage at mye av innholdet ligger fritt tilgjengelig for alle - sånn at du fritt kan like og dele artikler og videoer i sosiale medier. Slik ønsker vi at det skal være.

Du vil etter hvert også oppdage at for å få med deg «full pakke», så lønner det seg å bli abonnent! Da vil du få en enda sterkere erfaring av at vi ikke bare tilbyr deg noe å lese og noe å se på - vi bygger et fellesskap sammen! Det betyr at du blant annet vil få jevnlige invitasjoner til spennende digitale møteplasser.

På våre verdimøter vil du få være med på samling i et digitalt rom, der du får møte interessante gjester som holder foredrag og deler hjertet sitt. Du får delta aktivt, med spørsmål og innspill.

Vi vil også jevnlig invitere deg til lesernes redaksjonsmøte. Der vil du få møte oss som driver Verdinytt.no. Du vil få høre om hva vi har på hjertet - og du vil få fortelle oss hva du mener vi bør skrive om.

På Verdinytt.no kan du dessuten bruke vårt egenutviklede kommentarfelt i bunnen av artiklene til å si din mening og delta i diskusjonene. Kommentarsystemet har vi fått utviklet spesielt for Verdinytt.no, med en solid innsats fra utviklere i selskapet Thin AS. Slik ønsker vi å legge til rette for mye, fri og respektfull meningsutveksling og samtale.

Kom til Verdinytt.no for nyhetene. Bli værende for fellesskapet!

Her kan du bli abonnent!

Annonse